6 - 8 van 8
<< Vorige

UI-online nu ook op Bonaire

5 december 2018

 

We hebben onlangs een contract afgesloten met 3 apotheken (botika’s) op Bonaire. De 3 apotheken vallen onder de Fundashon groep. De Botika’s werken met CGM en hebben nu dus ook de voorlichting van UI-online tot hun beschikking.

 

open close

Kantoor SLS verhuist naar Houten

3 september 2018

 

Vanwege de overname door Healthbase zal het kantoor van SLS in Amsterdam per 1 januari 2019 de deuren sluiten en verhuizen naar Houten. De helpdesk van UI-online is vanaf 1 januari dan ook bereikbaar via het algemene nummer van Healthbase in Houten, telefoonnummer: 030-7400360. Het oude telefoonnummer wordt voorlopig nog doorgeschakeld.

 

open close

Health Base heeft UI-online overgenomen.

2 augustus 2018

 

De Stichting Uitgifte Informatie blijft farmaceutisch en redactioneel verantwoordelijk voor UI-online en zal zich ook in de toekomst inzetten voor goede voorlichting in de dagelijkse apotheekpraktijk. Wij zijn ervan overtuigd dat wij door onderlinge samenwerking de patiëntenvoorlichting door apothekers en hun medewerkers nog beter kunnen ondersteunen.  Zowel UI-online als de vertrouwde voorlichtinginstructies en zorgprotocollen blijven bestaan.
Klik hier voor het volledige persbericht.

 

open close

© 2018 SLS

Designed by WEM - Willemse en Mulder